Ahhoz, hogy valaki a nemzetközi, de akár a hazai élsport követelményeinek eleget tegyen, képletesen szólva a nap 24 órájában „élsportoló” kell legyen. Ennek megfelelően kell edzenie, pihennie, étkeznie, aludnia. Tehát az egész életmódját a sportteljesítménynek kell alárendelnie.

A sporttáplálkozás tudománya az elmúlt néhány évben rendkívül sokat fejlődött és ma már a teljesítményfokozás egyik kulcskérdésévé vált. De a tudomány előrehaladtával az is bebizonyosodott, hogy minden ember másképp reagál ugyanarra a táplálékra, attól függően, hogy milyen bélflórával, milyen mikrobiommal rendelkezik. A teljesítmény szempontjából ennek is van jelentősége.

Ahogy a sporttudomány rohamléptekkel fejlődik, úgy az edzők szakmai ismereteinek is lépést kell tartani ezekkel az új ismertekkel. Ehhez nyújt segítséget, információkat a március 6-i konferencia.

Tartsatok velünk 10 órától ONLINE!